Energieloketten

voor al uw vragen over een duurzaam huis

Is uw woning klaar voor de toekomst?

Een woning die klaar is voor de toekomst is veilig en comfortabel voor uw oude dag. Maar ook: duurzaam en energiezuinig. Denk bijvoorbeeld aan een vloer zonder drempels met vloerverwarming. Twee vliegen in één klap!

Het energieloket helpt bij duurzaamheidsvragen

Een woning die klaar is voor de toekomst is veilig en comfortabel voor uw oude dag. Maar ook: duurzaam en energiezuinig. Gaat u met uw woning aan de slag? Neem dan ook eens een kijkje bij de verschillende energieloketten in de provincie Overijssel. De energieloketten zijn er voor woningeigenaren in Overijssel die onafhankelijk advies zoeken over mogelijkheden om energie te besparen en hun woning te verduurzamen. U kunt bij een energieloket voor de volgende vragen terecht:

  • Wat kan ik doen om mijn woning energiezuiniger te maken?
  • Welke stappen kan ik nemen?
  • Zijn hier subsidies voor?

Waar vindt u het energieloket in uw gemeente?

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Almelo. Dit is hét centrale informatiepunt waar u gratis en onafhankelijk advies kunt inwinnen wanneer u uw woning energiezuinig, comfortabel of aardgasvrij wilt maken. Duurzaam Bouwloket is een professionele en onafhankelijke partij, met kennis over energiebesparende maatregelen, subsidie- en financieringsregelingen en betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.

Duurzaam Bouwloket Almelo

Kijk voor meer informatie op de website: www.duurzaambouwloket.nl/gemeente/almelo

Inwoners van Borne kunnen terecht bij Energie van Borne voor verduurzamen. Hier ontvangt u informatie en advies over energiebesparing, het aardgasloos maken van uw woning en het zelf opwekken van energie in de gemeente. Ook kunt u contactleggen met een wooncoach voor een advies aan huis.

Energie van Borne

Kijk voor meer informatie op de website: www.energievanborne.nl

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Dalfsen. Dit is hét centrale informatiepunt waar u gratis en onafhankelijk advies kunt inwinnen wanneer u uw woning energiezuinig, comfortabel of aardgasvrij wilt maken. Duurzaam Bouwloket is een professionele en onafhankelijke partij, met kennis over energiebesparende maatregelen, subsidie- en financieringsregelingen en betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.

Duurzaam Bouwloket Dalfsen

Kijk voor meer informatie op de website: www.duurzaambouwloket.nl/gemeente/dalfsen

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Deventer. Dit is hét centrale informatiepunt waar u gratis en onafhankelijk advies kunt inwinnen wanneer u uw woning energiezuinig, comfortabel of aardgasvrij wilt maken. Duurzaam Bouwloket is een professionele en onafhankelijke partij, met kennis over energiebesparende maatregelen, subsidie- en financieringsregelingen en betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.

Duurzaam Bouwloket Deventer

Kijk voor meer informatie op de website: www.duurzaambouwloket.nl/gemeente/deventer

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Dinkelland. Dit is hét centrale informatiepunt waar u gratis en onafhankelijk advies kunt inwinnen wanneer u uw woning energiezuinig, comfortabel of aardgasvrij wilt maken. Duurzaam Bouwloket is een professionele en onafhankelijke partij, met kennis over energiebesparende maatregelen, subsidie- en financieringsregelingen en betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.

Duurzaam Bouwloket Noordoost Twente

Kijk voor meer informatie op de website: www.duurzaambouwloket.nl/gemeente/noordoosttwente

Inwoners van Enschede kunnen terecht bij het Energieloket van Enschede voor onafhankelijk advies over energiebesparing. Hier vindt u ook de Bespaarshop en kunt u gratis energiebesparende producten bestellen.

Energieloket en Bespaarshop Enschede

Kijk voor meer informatie op de website: www.energieloket-enschede.nl

Inwoners van Haaksbergen kunnen terecht bij de gemeente voor informatie en advies om te verduurzamen. Hier vindt u ook informatie over Duurzaam Thuis Twente voor een bezoek van een wooncoach aan huis.

Gemeente Haaksbergen

Kijk voor meer informatie op de website: www.haaksbergen.nl/Duurzaamheid.html

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Hardenberg. Dit is hét centrale informatiepunt waar u gratis en onafhankelijk advies kunt inwinnen wanneer u uw woning energiezuinig, comfortabel of aardgasvrij wilt maken. Duurzaam Bouwloket is een professionele en onafhankelijke partij, met kennis over energiebesparende maatregelen, subsidie- en financieringsregelingen en betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.

Duurzaam Bouwloket Hardenberg

Kijk voor meer informatie op de website: www.duurzaambouwloket.nl/gemeente/hardenberg

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Hellendoorn. Dit is hét centrale informatiepunt waar u gratis en onafhankelijk advies kunt inwinnen wanneer u uw woning energiezuinig, comfortabel of aardgasvrij wilt maken. Duurzaam Bouwloket is een professionele en onafhankelijke partij, met kennis over energiebesparende maatregelen, subsidie- en financieringsregelingen en betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.

Duurzaam Bouwloket Hellendoorn

Kijk voor meer informatie op de website: www.duurzaambouwloket.nl/gemeente/hellendoorn

Het energieloket van Hengelo is ondergebracht bij Duurzaam (t)huis Twente. Duurzaam (t)huis Twente is een initiatief van de Twentse gemeenten om de verduurzaming van particuliere woningen in Twente te stimuleren. Tientallen wooncoaches staan voor u klaar om u te helpen bij uw woonvragen en voorzien u geheel belangeloos van duurzaam advies.

Duurzaam (T)huis Twente

Kijk voor meer informatie op de website: www.duurzaamthuistwente.nl

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Hof van Twente. Dit is hét centrale informatiepunt waar u gratis en onafhankelijk advies kunt inwinnen wanneer u uw woning energiezuinig, comfortabel of aardgasvrij wilt maken. Duurzaam Bouwloket is een professionele en onafhankelijke partij, met kennis over energiebesparende maatregelen, subsidie- en financieringsregelingen en betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.

Duurzaam Bouwloket Hof van Twente

Kijk voor meer informatie op de website: www.duurzaambouwloket.nl/gemeente/hof-van-twente

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Kampen. Dit is hét centrale informatiepunt waar u gratis en onafhankelijk advies kunt inwinnen wanneer u uw woning energiezuinig, comfortabel of aardgasvrij wilt maken. Duurzaam Bouwloket is een professionele en onafhankelijke partij, met kennis over energiebesparende maatregelen, subsidie- en financieringsregelingen en betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.

Duurzaam Bouwloket Kampen

Kijk voor meer informatie op de website: www.duurzaambouwloket.nl/gemeente/kampen

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Losser. Dit is hét centrale informatiepunt waar u gratis en onafhankelijk advies kunt inwinnen wanneer u uw woning energiezuinig, comfortabel of aardgasvrij wilt maken. Duurzaam Bouwloket is een professionele en onafhankelijke partij, met kennis over energiebesparende maatregelen, subsidie- en financieringsregelingen en betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.

Duurzaam Bouwloket Noordoost Twente

Kijk voor meer informatie op de website: www.duurzaambouwloket.nl/gemeente/noordoosttwente

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Oldenzaal. Dit is hét centrale informatiepunt waar u gratis en onafhankelijk advies kunt inwinnen wanneer u uw woning energiezuinig, comfortabel of aardgasvrij wilt maken. Duurzaam Bouwloket is een professionele en onafhankelijke partij, met kennis over energiebesparende maatregelen, subsidie- en financieringsregelingen en betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.

Duurzaam Bouwloket Noordoost Twente

Kijk voor meer informatie op de website: www.duurzaambouwloket.nl/gemeente/noordoosttwente

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Olst-Wijhe. Dit is hét centrale informatiepunt waar u gratis en onafhankelijk advies kunt inwinnen wanneer u uw woning energiezuinig, comfortabel of aardgasvrij wilt maken. Duurzaam Bouwloket is een professionele en onafhankelijke partij, met kennis over energiebesparende maatregelen, subsidie- en financieringsregelingen en betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.

Duurzaam Bouwloket Olst-Wijhe

Kijk voor meer informatie op de website: www.duurzaambouwloket.nl/gemeente/olst-wijhe

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Ommen. Dit is hét centrale informatiepunt waar u gratis en onafhankelijk advies kunt inwinnen wanneer u uw woning energiezuinig, comfortabel of aardgasvrij wilt maken. Duurzaam Bouwloket is een professionele en onafhankelijke partij, met kennis over energiebesparende maatregelen, subsidie- en financieringsregelingen en betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.

Duurzaam Bouwloket Ommen

Kijk voor meer informatie op de website: www.duurzaambouwloket.nl/gemeente/ommen

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Raalte. Dit is hét centrale informatiepunt waar u gratis en onafhankelijk advies kunt inwinnen wanneer u uw woning energiezuinig, comfortabel of aardgasvrij wilt maken. Duurzaam Bouwloket is een professionele en onafhankelijke partij, met kennis over energiebesparende maatregelen, subsidie- en financieringsregelingen en betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.

Duurzaam Bouwloket Raalte

Kijk voor meer informatie op de website: www.duurzaambouwloket.nl/gemeente/raalte

Inwoners van Rijssen-Holten kunnen terecht bij de gemeente voor informatie, advies en financiële regelingen. Hier vindt u ook informatie over de Woonweter (het duurzaamheidsloket van 9 ondernemers uit de gemeente) en Duurzaam Thuis Twente (voor een bezoek van een wooncoach aan huis).

Gemeente Rijssen-Holten

Kijk voor meer informatie op de website: www.rijssen-holten.nl/inwoner/publicatie/duurzaamheid

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Staphorst. Dit is hét centrale informatiepunt waar u gratis en onafhankelijk advies kunt inwinnen wanneer u uw woning energiezuinig, comfortabel of aardgasvrij wilt maken. Duurzaam Bouwloket is een professionele en onafhankelijke partij, met kennis over energiebesparende maatregelen, subsidie- en financieringsregelingen en betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.

Duurzaam Bouwloket Staphorst

Kijk voor meer informatie op de website: www.duurzaambouwloket.nl/gemeente/staphorst

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Steenwijkerland. Dit is hét centrale informatiepunt waar u gratis en onafhankelijk advies kunt inwinnen wanneer u uw woning energiezuinig, comfortabel of aardgasvrij wilt maken. Duurzaam Bouwloket is een professionele en onafhankelijke partij, met kennis over energiebesparende maatregelen, subsidie- en financieringsregelingen en betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.

Duurzaam Bouwloket Steenwijkerland

Kijk voor meer informatie op de website: www.duurzaambouwloket.nl/gemeente/steenwijkerland

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Tubbergen. Dit is hét centrale informatiepunt waar u gratis en onafhankelijk advies kunt inwinnen wanneer u uw woning energiezuinig, comfortabel of aardgasvrij wilt maken. Duurzaam Bouwloket is een professionele en onafhankelijke partij, met kennis over energiebesparende maatregelen, subsidie- en financieringsregelingen en betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.

Duurzaam Bouwloket Noordoost Twente

Kijk voor meer informatie op de website: www.duurzaambouwloket.nl/gemeente/noordoosttwente

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Raalte. Dit is hét centrale informatiepunt waar u gratis en onafhankelijk advies kunt inwinnen wanneer u uw woning energiezuinig, comfortabel of aardgasvrij wilt maken. Duurzaam Bouwloket is een professionele en onafhankelijke partij, met kennis over energiebesparende maatregelen, subsidie- en financieringsregelingen en betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.

Duurzaam Bouwloket Twenterand

Kijk voor meer informatie op de website: www.duurzaambouwloket.nl/gemeente/twenterand

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Wierden. Dit is hét centrale informatiepunt waar u gratis en onafhankelijk advies kunt inwinnen wanneer u uw woning energiezuinig, comfortabel of aardgasvrij wilt maken. Duurzaam Bouwloket is een professionele en onafhankelijke partij, met kennis over energiebesparende maatregelen, subsidie- en financieringsregelingen en betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.

Duurzaam Bouwloket Wierden

Kijk voor meer informatie op de website: www.duurzaambouwloket.nl/gemeente/wierden

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Zwartewaterland. Dit is hét centrale informatiepunt waar u gratis en onafhankelijk advies kunt inwinnen wanneer u uw woning energiezuinig, comfortabel of aardgasvrij wilt maken. Duurzaam Bouwloket is een professionele en onafhankelijke partij, met kennis over energiebesparende maatregelen, subsidie- en financieringsregelingen en betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.

Duurzaam Bouwloket Zwartewaterland

Kijk voor meer informatie op de website: www.duurzaambouwloket.nl/gemeente/zwartewaterland

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Zwolle. Dit is hét centrale informatiepunt waar u gratis en onafhankelijk advies kunt inwinnen wanneer u uw woning energiezuinig, comfortabel of aardgasvrij wilt maken. Duurzaam Bouwloket is een professionele en onafhankelijke partij, met kennis over energiebesparende maatregelen, subsidie- en financieringsregelingen en betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.

Duurzaam Bouwloket Zwolle

Kijk voor meer informatie op de website: www.duurzaambouwloket.nl/gemeente/zwolle

Uw huis veiliger én duurzamer maken?

Gaat u aan de slag met het duurzaam maken van uw huis? Kijk dan ook of u maatregelen kunt nemen om de woning veiliger te maken met het oog op uw oude dag. Veel dingen zijn slim te combineren.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy